29. november 2015

Jeg har overhovedet ikke lyst til..

at skrive og udgive det her indlæg, men jeg gør det alligevel. Hvis du ikke har lyst til at læse om alvorlig sygdom, så drop resten af det her skriv.. IMG_8813Den ultrakorte historie er, at Hasse ikke har været på toppen de sidste par måneder, og kort efter vi kom hjem fra Spanien var han til læge. Han blev med det samme henvist til CT-scanning, hvor man kunne se at der var noget på leveren, som ikke burde være der. Efter en leverbiopsi fik vi i torsdags den rigtig ubehagelige og trælse besked, at han har cancer i bugspytkirtlen, og at det desværre allerede har spredt sig til leveren og formentlig også til nogle lymfekirtler ved lungerne. Hasse er henvist til onkologisk afdeling på Næstved Sygehus til livsforlængende behandling. Vi skal til samtale dernede i den kommende uge. IMG_6473Det er noget rigtig møg, og vi er sendt til tælling begge to.. De sidste 2-3 uger har været modbydelige, ventetid er ikke sundt for sjælen. Nu har vi så fået bekræftet vores værste frygt.. det er på sin egen forunderlig måde bedre end uvished og ventetid.

24. november 2015

Magasin og Nyhavn i morges..

Jeg kom af sted uden mine nøgler i morges. På gåben har man jo god tid til at tage billeder.. Derfor er her dagsfriske billeder af Magasin og Nyhavn. Det var desværre blevet lidt for lyst til at man rigtig kan se julelysene, men tro mig, juleudsmykningen her i København er ved at være på plads. :-) IMG_6827IMG_6828

23. november 2015

Sneet inde i Roskilde..

I mit sidste indlæg viste jeg et billede af lidt sne i Roskilde.. Det blev værre og værre i løbet af lørdag aften og nat. Billederne herunder er taget søndag morgen, hvor vi vågnede op til RIGTIG meget sne. IMG_9040IMG_9065IMG_9044IMG_9043IMG_9058Sidst på dagen holdt det op med at sne, og temperaturen dykkede til et pænt stykke under frysepunktet, så i morges var sneen forvandlet til en hård is-kappe. Bilen er stadig sneet inde, busserne kørte ikke og jeg turde ikke cykle på de spejlglatte veje, så jeg måtte af sted på gåben. Det var absolut ingen spøg, mange steder var der ikke ryddet sne endnu, og de steder hvor der var ryddet, var det spejlglat. Mange små forsigtige skridt op ad bakken senere, var jeg heldig lige at nå et af de få tog som ikke var aflyst.

Det positive.. Det er da pænt.. :-)

21. november 2015

Jeg er klar..

en HEL uge før tid. Vores adventskrans, som ikke er en krans, er blevet lavet i dag. Nu står den bare og venter på 1. søndag i advent. Jeg kan ikke huske, at jeg nogensinde før har været i SÅ god tid med en adventsdekoration. Lysene blev købt i løbet af ugen, og det grønne har jeg hentet i skoven i dag. Hvis jeg tog et billede af mig selv, ville der formentlig svæve en glorie lige over mig.. ;-) IMG_6789IMG_6795IMG_6800IMG_6801Vejret er også ved at gøre sig klar til december og jul. Det sner her i Roskilde lige nu. Det er såmænd meget pænt at kigge ud på, men for min skyld behøver julevejret ikke dukke op i så god tid før jul.

16. november 2015

Så smukt..

IMG_8983Det er bestemt ikke fordi jeg overrender hverken min egen eller jeres blogge i denne tid, men i går var vi en tur ved Præstø Fjord for at besøge Ellen og John. IMG_8995Ellen og jeg gik en tur langs fjorden mens solen gik ned.. Hold nu op hvor var det smukt og stille.. hvis man lige ser bort fra vores snakke og kameraernes klikken, det ene billede efter det andet røg på kortet. IMG_9010Ellen har vist nogle af sine billeder, her er nogle af mine.. IMG_9024IMG_9034IMG_9033Tak søde venner for en dejlig eftermiddag i det bedste selskab.

9. november 2015

Tiden flyver..

når man er i godt selskab.. IMG_6597Knap to uger under den spanske himmel og i det bedste selskab. Det lader batterierne op. IMG_6550Tæerne var en tur i Middelhavet.. IMG_6565IMG_8830Jeg nød mange smukke sol op- og nedgange, IMG_8905IMG_6618Vi spillede golf, drak kølig hvidvin, spiste rigelig og lækker mad, nogle af os fik endda shoppet en smule.. IMG_6611Jeg gik ture under palmerne og ved den røde saltsø. IMG_8880Der var også tid og rum til afslapning og mange grin og gode historier. IMG_8943Vi havde mange dage med sol og varme, men også et par dage med temmelig meget vind og ind i mellem kom der såmænd også lidt vand fra oven. Alt i alt var det en perlerække af skønne dage, præcis som det plejer at være når vi 3 par holder fri sammen.. :-) IMG_8869