14. august 2013

Fantastisk feriestart..

Vi skød ferien i gang på Fanø sammen med Randi og Finn, som havde planlagt en fantastisk aften på stranden.. IMG_3917Menuen var krabbekløer, salat, flütes og kold rosévin, imponerende skyformationer, vand, sand og strand så langt øjet rakte.. IMG_3875IMG_3896IMG_3883IMG_3880IMG_3869

9. august 2013

Nu er det snart NUuuuuu..

Lige om en lille arbejdsdagstid er det min tur til at holde ferie. Aftenfjord Vi har ikke planlagt alverden, vi tager dagene og oplevelserne i den rækkefølge de dukker op. Det ligger dog fast, at vi i morgen tidlig pakker tøj og golfgrej i bilen, og kører en tur til Fanø, hvor familie, solnedgang over Vadehavet og måske en enkelt runde golf på Danmarks ældste og eneste ægte linksbane venter forude.

Hvis vejret ellers arter sig nogenlunde fornuftigt i næste uge, snakker vi lidt om, et par dage i det sydfynske inden vi igen krydser Storebælt. Men alt er muligt, alt er tilladt, vi har ferie om lidt.. :-)

8. august 2013

Isabella..

og hendes forældre var en tur i Bymarken i går eftermiddags. SD-kortet og kameraet har endelig fundet hinanden igen, så her er et par nye billeder af den lille trætte prinsesse.. IMG_3770IMG_3767IMG_3778

7. august 2013

En lille havfrue..

men ikke Den lille havfrue.. :-)P1010132P1010131 P1010134Jeg har fundet et par artikler på nettet om denne havfrue.. Nedenstående er kopieret fra Politikens kultur sektion d. 8. maj 2009.

Det Kongelige Bibliotek præsenterede en bronzekopi af Anne Marie Carl-Nielsens Havfrue fra 1921, der nu står på havnefronten ved Den Sorte Diamant – eller Havfruegrunden, som området hedder på gamle kort over København.


Skulpturen har været gemt væk i magasinerne på Statens Museum for Kunst siden begyndelsen af 1970’erne, men den fortjener ifølge Det Kongelige Bibliotek en langt mere fremtrædende plads.

Det får hun nu i anledning af Det Kongelige Biblioteks udgivelse af 11-binds værket med komponisten Carl Nielsens samlede breve. Hans kone skabte den i en periode, hvor deres ægteskab var i dyb, dyb krise.


Langt større kunstværk
Og ifølge redaktør for Carl Nielsen Brevudgaven, John Fellow, så er er Anne Marie Carl-Nielsens Havfrue et langt større kunstværk end sin berømte søster og langt mere tro mod historien om havfruen, siger han.

»Det burde være den, der stod ude på Langelinie og ikke den mere kitschagtige skulptur, som Edvard Eriksen lavede. Den passer også bedre til H.C. Andersens eventyr, hvor havfruen er 15 år gammel på tærskelen mellem uskyldig pige og voksen kvinde. Anne Marie Carl-Nielsen går tilbage til kilden og laver en rigtig havfrue med spæde lemmer og ufærdige bryster. Den kendte Lille Havfrue på Langelinie er derimod en moden kvinde på et par og tredive, og kigger man rigtig godt efter, kan man næsten se, at hun også har født«.

Smag og behag er forskellige, jeg glæder mig over at der er plads til flere havfruer ved Københavns havn. :-)

Hurtig respons fra Feedly..

Jeg sendte en mail til Feedly i går, hvor jeg fortalte dem, at nogle af de blogs jeg gerne ville følge, ikke blev opdateret i min Feedly. image I morges da jeg åbnede Feedly-appen på min iPad, var det rettet.. Det kalder jeg hurtig respons.

Feedly har ikke svaret på min mail, de har handlet i stedet. Jeg ved ikke hvad der var galt, men jeg går ud fra, at fejlen lå hos dem. IMG_3758Billedet har intet med Feedly at gøre, det er bare et dejligt billede af solnedgangen over Roskilde fjord set fra den øverste del af Byparken.

6. august 2013

Morgenstop ved bølgen..

alias Kalvebod Bølge.

Den er ikke helt færdig, men allerede nu er der fri adgang til de fleste broer.  P1010121 P1010117 Der var stadig lukket til denne smalle og stejle bro, som ender med at blive til..??  Ja jeg aner det ikke, men det giver formentlig mening når den bliver helt færdig. P1010125P1010129 P1010130

5. august 2013

Bevægende og smuk lørdag..

Vi var til begravelse i lørdags.. igen i Skt. Jørgensbjerg kirke, og igen en kær ven, som alt for hurtigt og alt for tidligt er gået i forvejen. 1fotoDet var en meget smuk og dybt bevægende dag, med mange tårer, men også med mange grin, da sjove historier fra et godt og spændende liv blev genopfrisket. 2fotoEfter en hård og god dag, nød vi en smuk solnedgang ved fjorden, mens vi funderede lidt over, hvor skrøbeligt livet er, og hvor vigtigt det er at leve helt og fuldt, mens vi kan. IMG_3681IMG_3742

4. august 2013

Ahhhh...

Efter 4 timer på golfbanen i sol og varme, er en balje koldt vand lykken.. :-) 

3. august 2013

Klik, klik, klik..

Kanonfotografen på arbejde.. IMG_3667IMG_3664Emil tog billeder af haven, og jeg tog billeder af ham.. :-) IMG_3657IMG_3645IMG_3639IMG_3637Det er stadig hårdt at være kamera i Emils hænder, det skal kunne holde til at blive tabt på fliserne og i vandet. Det han her virker ikke, men jeg er nok snart nødt til at finde et til ham, hvor det er kameraet der siger klik, klik, klik, og ikke ham selv.. :-)

2. august 2013

Hvorfor nu det..

Min Feedly reader opfører sig besynderligt, den har boykottet opdatering, af nogle af de blogs jeg gerne vil følge. Så vidt jeg kan gennemskue, drejer det sig om kun WP blogs, ikke alle, men nogle.. IMG_3025 Indtil videre kan jeg se at Hannes blog (http://stegemueller.dk/blog/) ikke er blevet opdateret i min reader siden d. 18. juli, det samme gælder for Hennys blog (http://aargang54.dk/) der er sidste opdatering i readeren d. 22. juli.

Jeg følger flere andre WP blogge, som fint bliver opdateret, både blogs på eget domæne og blogs på WP’s domæne. Jeg har forsøgt at fjerne bloglink, logge af Feedly, logge ind igen og tilføje dem på ny.. Det ændrer intet.

Det er træls at bruge en reader, man ikke kan stole på, og nu er jeg faktisk blevet ret glad for Feedly, da den fungerer på tværs af de forskellige platforme jeg bruger, så jeg vil gøre en del for at kunne fortsætte med den, men jeg vil altså også rigtig gerne kunne stole på at den afspejler virkeligheden. IMG_3027 Er der nogen af I andre Feedly brugere, som har oplevet noget tilsvarende, eller har en ide om hvorfor min Feedly er blevet sur på enkelte blogs..??